045 541 02 32
anvr calamiteitenfonds clik sgr

Veelgestelde vragen cruises

Bekijk op deze pagina een selectie veelvoorkomende vragen die voorafgaand aan een cruise de kop opsteken. Verder bereiden wij u zo goed mogelijk voor op wat u te wachten staat tijdens de reis. Een onvergetelijke cruisevakantie bestaat immers uit het maken van de juiste keuzes.

Neem contact op met onze cruisespecialisten voor uitgebreide informatie en antwoorden op uw persoonlijke vragen en voorkeuren.

Vrijblijvende offerte of optie aanvragen via de website

Via onze zoekmachine kunt u een cruise naar wens selecteren. Kies daarna uw favoriete afvaartdatum en vraag vrijblijvend een offerte of optie op een specifieke hut aan. De offerte ontvangt u binnen 24 uur en geheel op maat. Afhankelijk van uw aangegeven wensen is dit inclusief vliegreis en eventuele verlenging van de cruisereis.

Wilt u uzelf direct verzekeren van de gevonden hut? Dan kunt u ook vrijblijvend een optie aanvragen. Wij leggen de prijs snel voor u vast en nemen contact met u op om de duur van de optie nader te bespreken.

Bij elke reis op onze website kunt u zelf kiezen tussen een offerteaanvraag of een optie op een hut.

Neem bij vragen en bijzonderheden contact op met de C&O Travel cruisespecialisten.

C&O Travel begeleide cruises

De C&O Travel begeleide groepscruises zijn speciaal op maat samengestelde reizen met eigen C&O Travel reisleiding. Deze reizen zijn exclusief te boeken bij C&O Travel en bevatten altijd een volledig pakket inclusief cruise, bustransfers, vliegreis en hotelovernachtingen.

De transfer naar de luchthaven of cruisehaven wordt meestal aangeboden vanuit de regio Limburg. U bent ook vrij om zelf af te reizen naar de luchthaven of cruisehaven en u daar bij de C&O Travel groep te voegen. U profiteert verder van alle extra's van de pakketreis.

Eigen excursies

C&O Travel biedt tijdens de begeleide cruise zelf unieke excursies aan die tegen een speciaal tarief te boeken zijn. U reist samen met groepsleider en eventuele plaatselijke gids.

ANVR SGR CLIA CLIA