C&O Travel Cruises Schepen Oasis of the Seas

OASIS OF THE SEAS

Cruiseschip Oasis of the Seas

Cruiseschip Oasis of the Seas

De Oasis of the Seas van rederij Royal Caribbean is het op een na grooste cruiseschip ter wereld.

Het cruiseschip is van achteren open, waardoor er vanaf dek 3 tot bovenaan niet bebouwd is. Er is een soort plein in het midden van het schip, waar Central park in New York nagebootst wordt. De achterzijde van de Oasis of the seas is open en hier bevindt zich het Aquatheater, waar alle shows gegeven worden. de Oasis of the seas bestaat uit 7 buurten: boardwalk, Royal Promenade, Central Park, Vitality at Sea Spa and Fitness Center, Pool and Sports Zone, Entertainment Place en Youth Zone.

15 dekken met een zeer breed aanbod aan activiteiten, entertainment en zeer comfortabele hutten. De Oasis of the seas is het meest meest innovatieve cruiseschip ter wereld en meer dan 30 meter langer dan de freeedom klasse schepen. De Oasis of the seas kan 7000 passagiers aan en telt 2200 bemanningsleden.

De Oasis of the Seas vaart voornamelijk april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober in de Caribbean en Amerika.

Oasis of the Seas cruises

Actueel overzicht Oasis of the Seas afvaarten:

Meer informatie ...

Restaurants

Een enorme verscheidenheid aan eetgelegenheden, met voor elk wat wils, zoals de Chops Grille voor een steak, Portofino voor Italiaans eten, Jade voor Aziatische fusion gerechten, of een hamburger in stijl in Johnny Rockets.

Cafés, bars, lounges en clubs cruiseschip

Een ruime keuze uit bars en lounges, van de Zuid-Amerikaanse club Boleros tot The Bull and Bear Pub met zijn 17e-eeuws decor vindt u op dit fanatstische schip van Royal Caribbean . Van een voorstelling in het art-decotheater Arcadia, tot een gokje in Casino Royale, van een ijsshow in het ijstheater, tot dansen in de avonddisco in de H20 Zone op het bovendek de Oasis heeft het allemaal. En als u durft, test dan uw zangtalent in onze karaokebar de On Air Club.

Faciliteiten Oasis of the Seas

The Royal Promenade: 135 meter aan winkels, restaurants en amusement in het hart van het schip. Internet café met Royal Caribbean Online, voor het verzenden van e- cards naar familie en vrienden tijdens uw cruisevakantie.

Sport

 • Met de 2 FlowRiders bedwingt u de golven op de surfsimulator.
 • De schitterende H20 Zone. Plezier voor het hele gezin met waterkanonnen, een interactieve fontein, zwembad en twee jacuzzi’s.
 • Rotsklimwand
 • Joggingbaan
 • Golfbaan
 • Een groot sportveld voor basketbal of volleybal.
 • Adventure Ocean® kinder- en jeugdactiviteiten onder toezicht. Met zoveel faciliteiten dat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen.

Oasis of the Seas Welness faciliteiten

 • Solarium, geheel in jungle- stijl met een waterval.
 • Twee zwevende whirlpools die 3.6 meter buiten het cruiseschip steken.
 • Een hypermodern ShipShape® fitnesscentrum met een fantastisch aanbod van aerobic-, spinning en yogalessen - er is zelfs een live DJ.
 • Zwembaden
 • Jacuzzi’s

Scheepskarakteristieken

Cruiseschip : Oasis of the Seas
Rederij : Royal Caribbean
Tonnage : 220.000 ton
Lengte : 360 meter
Breedte : 47 meter
Ingebruikname : Jan 2009
Aantal passagiers : 5400 bij 2pers. bezetting en 7300 bij 3/4 pers.bezetting
bemanning : 2200

Minder informatie ...

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken