C&O Travel Cruises Schepen Liberty of the Seas

LIBERTY OF THE SEAS

Liberty of the seas

Cruiseschip Liberty of the Seas

De Liberty of the Seas is een cruise schip uit de Freedom klasse van Royal Caribbean.

Actueel overzicht Liberty of the Seas afvaarten

Meer informatie ...

De Freedom klasse cruise schepen zijn ontworpen als een Voyager-schip, maar dertig meter langer, met vijftien dekken vol activiteiten, amusement en ruime accommodatiekeuze, waaronder zes categorieën gezinsaccommodaties. Kortom, nog meer ruimte om uw cruisevakantie onvergetelijk te maken!

De extra oppervlakte op deze cruiseschepen van Royalcaribbean bieden vooral plaats aan allerlei vernieuwingen. De 'Royal Promenade', vier dekken hoog en twee voetbalvelden lang, vormt het hart van Liberty of the seas. U kunt er de klok rond dineren en is een ruime keuze aan winkel- en amusementsmogelijkheden, waaronder de Sports Bar en een authentieke Engelse pub.

En nog iets nieuws: binnenhutten met uitzicht op de Royal Promenade en iedere hut heeft een eigen flatscreen TV. U zult de tijd van uw leven beleven tijdens een cruise vakantie aan boord van de Freedom schepen van Royal Caribbean.

Restaurants aan boord van het cruiseschip

aan boord van de Liberty of the seas is een enorme verscheidenheid aan eetgelegenheden, met voor elk wat wils, zoals de Chops Grille voor een steak, Portofino voor Italiaans eten, Jade voor Aziatische fusiongerechten, of een hamburger in 'fifties' stijl in Johnny Rockets®.

Cafés, bars, lounges en clubs aan boord van de liberty of the seas

Een ruime keuze uit bars en lounges, van de Zuid-Amerikaanse club Boleros tot The Bull and Bear Pub met zijn 17e-eeuws decor. Fantastisch avondamusement. Van een voorstelling mee in het art- decotheater Arcadia, tot een gokje in Casino Royale, van een ijsshow in het ijstheater, tot dansen in de avonddisco in de H20 Zone op het bovendek. En als u durft, test dan uw zangtalent in onze karaokebar de On Air Club.

Faciliteiten, aan boord van de Liberty of the seas

The Royal Promenade: 135 meter aan winkels, restaurants en amusement in het hart van het schip. Adventure Ocean® kinder- en jeugdactiviteiten onder toezicht. Met zoveel faciliteiten dat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen. Dit maakt cruisevakanties ook zeer geschikt voor familiecruises. Internet cafe met Royal Caribbean Online, voor het verzenden van e- cards naar familie en vrienden tijdens uw cruisevakantie.

Sport

 • FlowRider®, het allereerste surfpark aan boord van een cruiseschip.
 • Bedwing de golven op onze surfsimulator.
 • De schitterende H20 Zone. Plezier voor het hele gezin met waterkanonnen, een interactieve fontein, zwembad en twee jacuzzi’s.
 • Rotsklimwand
 • Overdekte ijsbaan
 • Miniatuurgolfbaan
 • Joggingbaan
 • Een groot sportveld voor basketbal of volleybal.

Welness

 • Een solarium voor volwassen, geheel in jungle- stijl met een waterval.
 • Twee zwevende whirlpools die 3.6 meter buiten het cruiseschip steken en 34 meter boven het wateroppervlak uit stijgen.
 • Een hypermodern ShipShape® fitnesscentrum met een fantastisch aanbod van aerobic, spinning en yogalessen - er is zelfs een live DJ

Kortom, de schepen van Royal Caribbean hebben alles in zich om van uw cruisevakantie de ultieme droomreis te maken!

Scheepskarakteristieken

Schip : Liberty of the Seas****+
Rederij : Royal Caribbean
Tonnage : 160.000 ton
Lengte : 339 meter
Breedte : 48 meter
Ingebruikname: april 2007
Aantal passagiers: 3.634

Minder informatie ...

Bezig met voor U te zoeken

Bezig met voor U te zoeken